Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Dezvoltati afacerea cu tehnologii si metode eficiente

Realizam dezvoltarea de la site-uri de prezentare pana la aplicatii web complexe, respectand cele mai noi standarde din domeniul securitatii datelor si al codului sursa. Utilizam tehnologii precum Microsoft (.NET) si Meta (ReactJS), dezvoltand si aplicatii mobile pentru platformele iOS si Android.

Echipa noastra de experti are expertiza necesara pentru a realiza un proces de transformare digitala in cadrul companiei tale. Iti oferim asistenta pe întreg parcursul schimbarii, de la maparea proceselor si optimizarea acestora, pana la identificarea nevoilor in domeniul automatizarii si implementarea acestora prin dezvoltarea cerintelor software adaptate nevoilor afacerii tale.

Daca ai decis sa iti digitalizezi activitatea, ai ajuns în locul potrivit! Alaturi de Grow Business Romania, vei beneficia de servicii complet integrate, optimizand astfel timpul de implementare si costurile asociate.

Cum te ajutam?

Realizarea unui site sau a unei aplicatii personalizate implica colaborarea intre mai multe echipe si functii specializate.

La Grow Business Romania, dispunem de o echipa multidisciplinara care poate integra armonios aspectele cromatice, design-ul si funcționalitatile necesare pentru a eficientiza si creste afacerea ta.

Asiguram asistentă pe tot parcursul procesului de dezvoltare si ne asiguram ca proiectul este livrat în termen, respectand cerintele tale de business. Lucram alaturi de echipa de dezvoltare pentru a ne asigura ca rezultatul final corespunde asteptarilor si obiectivelor afacerii tale.

// Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări 24/7

AI NEVOIE DE CONSULTANTA PENTRU AFACEREA TA?

Testimoniale

Neculai B
Neculai B
Client GBD
"Cu Anca lucrez de peste 15 ani, cu ajutorul ei am crescut compania mea, fiind un foarte bun profesionist si strateg. La inceput am lucrat cu ea ca si angajat in sistemul financiar bancar, iar cand si-a infiintat conceptul am apelat la serviciile echipei ei fara sa stau pe ganduri."
Diana A.
Diana A.
Client GBD
"Comunicare foarte buna cu intreaga echipa. Ni s-au livrat etape clare, termene limită și acestea au fost respectate. Atat Anca cat si echipa ei au dat dovada de gasirea de solutii la problemele identificate, cu costuri bune si implementare rapida. Vom mai aplea, cu siguranta la serviciile echipei atunci cand vom avea nevoie."
Cristian I.
Cristian I.
Manager of Company
Cautam de multa vreme un concept ce sa integreze mai multe servicii, iar cautand pe internet am descoperit site-ul Grow Business. Initial am pornit reticent, insa dupa prima discutie cu owner-ul companiei am decis sa pregatim compania pentru digitalizare impreuna. Extrem de multumit pentru livrabile, termenul a fost respectat si calitatea documentatiei superioara.Recomand cu mare incredere serviciile si mai ales oamenii din echipa.
Anahita F
Anahita F
Client GBD
"Vă mulțumesc foarte mult pentru munca minunata depusa. Suntem foarte mulțumiți de rezultat și suntem fericiți că am apelat la voi. Sunteti o echipa de exceptie, livrare in termen si calitate net superioara. ""
ro_RO