Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Cum cream UI-UX Designul ?

In primul rand analizam documentatia aplicatiei si discutam cu clientul sa aflam nevoile reale ale lui si ale echipei. Ne documentam cu privire la publicul tinta si interactiunile acestuia in mediul online.

Tinem cont cat de digitalizati sunt utilizatorii si adaptam asteptarilor acestora. Dupa ce facem documentarea minutioasa, construim in atelierele interne cele mai optime template-uri pentru web, framework-uri pentru aplicatii de orice fel, landing page, magazin online, comunicari, s.a.m.d.

Organizam ateliere de lucru cu echipa clientului, in cazul aplicatiilor interne, sau testam pe un esantion stabilit pentru website-uri, si cand rezultatul este cel asteptat de tester, vom livra setul de sabloane si ghidul de implementare. Pe parcursul implementarii suntem alaturi de echipa de programatori care vor implementa design-ul pentru a ne asigura ca implementarea se realizeaza conform sabloanelor, iar în cazul in care intervin modificari sa le adaptam pe concept.

Cum te ajutam?

Design-ul UI/UX este o componenta vitala in domeniul designului digital si joaca un rol crucial in procesul de digitalizare. Este o etapa esentiala in dezvoltarea unui site, platforma sau aplicatie personalizata.

Acordam o atentie deosebita experientei utilizatorului si interfetei de utilizare, în scopul cresterii ratei de conversie a vizitatorilor si oferirii unei experiente placute pe întreaga durata a utilizarii aplicatiilor.

Ne concentram pe cresterea implicarii si angajamentului clientilor, iar in calitate de agentie de design UI/UX, cream produse si servicii care integreaza personalitatea brandului tau.

// Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări 24/7

AI NEVOIE DE CONSULTANTA PENTRU AFACEREA TA?

Testimoniale

Neculai B
Neculai B
Client GBD
"Cu Anca lucrez de peste 15 ani, cu ajutorul ei am crescut compania mea, fiind un foarte bun profesionist si strateg. La inceput am lucrat cu ea ca si angajat in sistemul financiar bancar, iar cand si-a infiintat conceptul am apelat la serviciile echipei ei fara sa stau pe ganduri."
Diana A.
Diana A.
Client GBD
"Comunicare foarte buna cu intreaga echipa. Ni s-au livrat etape clare, termene limită și acestea au fost respectate. Atat Anca cat si echipa ei au dat dovada de gasirea de solutii la problemele identificate, cu costuri bune si implementare rapida. Vom mai aplea, cu siguranta la serviciile echipei atunci cand vom avea nevoie."
Cristian I.
Cristian I.
Manager of Company
Cautam de multa vreme un concept ce sa integreze mai multe servicii, iar cautand pe internet am descoperit site-ul Grow Business. Initial am pornit reticent, insa dupa prima discutie cu owner-ul companiei am decis sa pregatim compania pentru digitalizare impreuna. Extrem de multumit pentru livrabile, termenul a fost respectat si calitatea documentatiei superioara.Recomand cu mare incredere serviciile si mai ales oamenii din echipa.
Anahita F
Anahita F
Client GBD
"Vă mulțumesc foarte mult pentru munca minunata depusa. Suntem foarte mulțumiți de rezultat și suntem fericiți că am apelat la voi. Sunteti o echipa de exceptie, livrare in termen si calitate net superioara. ""
ro_RO