Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Securitate si rezistenta mai buna

Testarea software-ului este modalitatea prin care se verifica daca produsul real corespunde cerintelor  asteptate, asigurand beneficiarul ca acesta nu are defecte/erori de dezvoltare.

Folosim atat testarea manuala cat si cea automata, avand un set complet de instrumente pentru a evalua una sau mai multe proprietati. Identificam erorile si cerintele lipsa fata de specificatiile aferente documentatiei software.

Testarea aplicatiilor iti ofera o serie de beneficii, precum: reducerea erorilor, acuratetea datelor, ori reducerea riscului de pierdere a datelor esentiale pentru afacerea ta.  Zilnic, aflam despre astfel de catastrofe cibernetice, punct in care tu nu vrei sa ajungi. 

Principala noastra responsabilitate este sa ne asiguram ca software-ul functioneaza corect si nu are erori de sistem, indeplinind toate cerintele pentru care este dezvoltat.

De ce sa ne alegeti ca si companie de testare software?

Avem testeri cu experienta de peste 5 ani in echipa de testare, ce au peste 500.000 de ore de experienta.

Echipa noastra este  multidisciplinara, astfel incat daca procesul testat nu este functional 100%,  iti oferim si solutii eficiente.

Nu mizam pe contracte pe termen lung cu costuri mari pentru tine. Ne propunem sa fim flexibili pentru ca tu sa nu platesti mai multe ore decat durata efectiva de testare.

Ce testam?

Testarea de acceptare
Verificam daca intregul sistem functioneaza conform cerintelor.
Testarea
integrarii
Ne asiguram ca functiile si componentele software functioneaza impreuna.
Testarea
unitara
Validam faptul ca fiecare unitate software functioneaza conform asteptarilor.
Testarea functionala
Verificam functiile prin emularea scenariilor de afacere, pe baza cerintelor functionale.
Testarea performantei
Testam modul in care software-ul functioneaza in diferite sarcini de lucru.
Testarea de regresie
Verificam daca noile functii intrerup sau degradeaza functionalitatea.
Testarea
la stres
Testam cat de multa tensiune poate suporta sistemul inainte de a esua.
Testarea de utilizare
Validam cat de bine poate un utilizator sa foloseasca un sistem sau o aplicatie web pentru a finaliza o sarcina.

// Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări 24/7

AI NEVOIE DE CONSULTANTA PENTRU AFACEREA TA?

Testimoniale

Neculai B
Neculai B
Client GBD
"Cu Anca lucrez de peste 15 ani, cu ajutorul ei am crescut compania mea, fiind un foarte bun profesionist si strateg. La inceput am lucrat cu ea ca si angajat in sistemul financiar bancar, iar cand si-a infiintat conceptul am apelat la serviciile echipei ei fara sa stau pe ganduri."
Diana A.
Diana A.
Client GBD
"Comunicare foarte buna cu intreaga echipa. Ni s-au livrat etape clare, termene limită și acestea au fost respectate. Atat Anca cat si echipa ei au dat dovada de gasirea de solutii la problemele identificate, cu costuri bune si implementare rapida. Vom mai aplea, cu siguranta la serviciile echipei atunci cand vom avea nevoie."
Cristian I.
Cristian I.
Manager of Company
Cautam de multa vreme un concept ce sa integreze mai multe servicii, iar cautand pe internet am descoperit site-ul Grow Business. Initial am pornit reticent, insa dupa prima discutie cu owner-ul companiei am decis sa pregatim compania pentru digitalizare impreuna. Extrem de multumit pentru livrabile, termenul a fost respectat si calitatea documentatiei superioara.Recomand cu mare incredere serviciile si mai ales oamenii din echipa.
Anahita F
Anahita F
Client GBD
"Vă mulțumesc foarte mult pentru munca minunata depusa. Suntem foarte mulțumiți de rezultat și suntem fericiți că am apelat la voi. Sunteti o echipa de exceptie, livrare in termen si calitate net superioara. ""
ro_RO