Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Anca-Doina Hreamătă

Fondator & MANAGING GENERAL PARTNER
 • Domenii cu expertiza: Strategie de business, Financiar, Retail & Corporate, Consultanta de business & IT
 • Experienta: +15 ani
 • Email: office@growbusiness

Viziunea Fondatorului

Eficienta face diferenta, iar eu cred cu tarie ca suntem o echipa puternica, prin experienta acumulata pe parcursul anilor. Fac parte din generatia ce a trecut printr-o criza economica majora, ce am avut oportunitatea de a testa modele de strategii, de gestionare a situatiilor criza, iar perfectionarile acumulate in timp si testate in realitatea cotidiana a mediului de business, imi ofera capacitatea de a da mai departe atat echipei mele, cat si clientilor solutiile cele mai eficiente pentru fiecare model de afacere.

Mediul de afaceri este unul extrem de schimbator, iar adaptabilitatea companiilor si viteza de reactie fac diferenta fata de concurenta si le ajuta sa evolueze. Flexibilitatea angajatorului si deschiderea spre inovare traseaza directia companiei, iar tu esti exemplul cel mai elocvent pentru echipa ta, cand vine vorba despre evolutie.

Dupa o perioada dificila in mediul economic, generat de criza sanitara, apoi cu turbulentele date de razboi, cresterea inflatiei, scumpirile repetate, cresterea costurilor directe in companie, ai datoria morala ca si angajator sa te adaptezi pietei si sa reinventezi afacerea ta. Noi te pregatim pentru pasul urmator. Nu cred in cresteri rapide, fara piloni de sustinere, insa cred ca o crestere sanatoasa a afacerii si securizarea acesteia prin instrumente de ultima generatie, iti va aduce o recunoastere a brand-ului pe piata in care activezi , implicit si cifrele estimate.

Din 2003 pana in prezent am absolvit un portofoliu vast de cursuri, iar cunostintele acumulate au fost sedimentate prin punerea in practica de-a lungul anilor, prin gestionarea a peste 15.000 companii si portofolii de peste 30.000 de clienti persoane fizice. Am alaturi de mine o echipa specializata in consultanta de business, consultanta IT, grafica&design si programatori, ce impreuna ne unim fortele pentru cresterea ta. Obiectivul tau devine crezul nostru. Esti pregatit pentru o schimbare?

De ce sa lucrezi cu echipa noastra

Digitalizarea este cheia succesului în mediul de afaceri modern. Cu solutiile noastre personalizate de digitalizare, poti transforma afacerea ta într-un motor eficient si profitabil. Indiferent de domeniul în care activezi, procesele tale de business pot beneficia de tehnologia actuala optimizand costurile si timpul de lucru.

Echipa noastra de experti în digitalizare intelege ca fiecare companie este unica, avand propriile nevoi si strategii. Prin abordarea noastra personalizata, adaptata specificului afacerii tale, garantam rezultate tangibile si crestere durabila.

În ultimii doi ani, am colaborat cu numeroase companii de succes, ajutandu-le sa-si optimizeze procesele si sa implementeze solutii software inovatoare. Aceste companii au obtinut avantaje competitive semnificative, precum si rezultate remarcabile pe piata.

În momentul de fata, întrebarea este: esti pregatit sa faci pasul catre succesul digital? Echipa noastra este aici pentru tine, gata să te conduca prin procesul de transformare si sa-ti aduca rezultatele pe care le doresti. Împreuna, putem face diferenta si sa obtinem succesul pe termen lung pentru afacerea ta. Contacteaza-ne pentru a initia aceasta schimbare si a-ti asigura un viitor prosper în mediul de afaceri competitiv de astazi.

  Trimite-ne un mesaj

  Adresa ta de e-mail nu va fi publicata.
  Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

  ro_RO