Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Dezvoltati afacerea cu tehnologii si metode eficiente

Stiai ca brandul este insasi afacerea ta? Companiile care detin brand-uri au realizat ca strategia acestuia este cheia succesului in dezvoltarea  pe termen lung a afacerii. 

Grow Business Romania iti ofera solutiile potrivite pentru a te ajuta sa construiesti, sa definesti sau sa refaci strategia de brand, astfel incat sa te pozitionezi in topul pietei in care activezi. Lucram impreuna cu tine si echipa ta, creand o imagine unica, personalizata si autentica.

Incepem prin a ne cunoaste mai bine, descoperind afacerea ta, viziunea, strategia si mai ales oamenii din spatele cifrelor. Dupa ce ne apropiem de echipa ta, trecem la treaba, realizand o serie de actiuni care sa conduca la cel mai autentic brand.

Vrem sa iti oferim rezultate tangibile si durabile. Cu experienta noastra si abordarea personalizata, poti conta pe noi pentru a-ti aduce succesul pe care ti-l doresti. 

Ce facem pentru a ne cunoaste?

Comunicam in echipa
Identificam valorile si esenta din cultura organizationala pentru a le reflecta in platforma de brand.
Personalizarea brandului
Elaboram arhitectura de brand. Prezentarea optiunilor de arhitectura de brand, impreuna cu o analiza comparativa a acestora.
Tonul vocii in functie de ADN
Setam diferite tonuri ale vocii și, mai mult, generam tonuri ale vocii diferite în funcție de ADN-ul brandului si de tipologia de clienti.
Strategia de comunicare
Elaboram strategia de comunicare de brand ce va acoperi toate ariile: interna, comerciala si institutionala.

// Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări 24/7

AI NEVOIE DE CONSULTANTA PENTRU AFACEREA TA?

Testimoniale

Neculai B
Neculai B
Client GBD
"Cu Anca lucrez de peste 15 ani, cu ajutorul ei am crescut compania mea, fiind un foarte bun profesionist si strateg. La inceput am lucrat cu ea ca si angajat in sistemul financiar bancar, iar cand si-a infiintat conceptul am apelat la serviciile echipei ei fara sa stau pe ganduri."
Diana A.
Diana A.
Client GBD
"Comunicare foarte buna cu intreaga echipa. Ni s-au livrat etape clare, termene limită și acestea au fost respectate. Atat Anca cat si echipa ei au dat dovada de gasirea de solutii la problemele identificate, cu costuri bune si implementare rapida. Vom mai aplea, cu siguranta la serviciile echipei atunci cand vom avea nevoie."
Cristian I.
Cristian I.
Manager of Company
Cautam de multa vreme un concept ce sa integreze mai multe servicii, iar cautand pe internet am descoperit site-ul Grow Business. Initial am pornit reticent, insa dupa prima discutie cu owner-ul companiei am decis sa pregatim compania pentru digitalizare impreuna. Extrem de multumit pentru livrabile, termenul a fost respectat si calitatea documentatiei superioara.Recomand cu mare incredere serviciile si mai ales oamenii din echipa.
Anahita F
Anahita F
Client GBD
"Vă mulțumesc foarte mult pentru munca minunata depusa. Suntem foarte mulțumiți de rezultat și suntem fericiți că am apelat la voi. Sunteti o echipa de exceptie, livrare in termen si calitate net superioara. ""
ro_RO