Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Suntem orientati
spre calitate

Cu siguranta ti-au captat atentia anumite articole de pe un blog, ori conturi de social media sau website-uri, prin textele scrise si mesajele pe care ti le-au transmis.

Secretul acestora este copywriting-ul de calitate. Un continut bine scris aduce multiple avantaje pentru afacerea ta.

Echipa de copywriting Grow Business Romania scrie pentru tine ca sa fii vizibil pe Google prin continutul website-ului tau, in mod organic.

Prin creativitatea si experienta oamenilor din spatele cuvintelor, fiecare text este scris special pentru tine, intr-un mod cat mai autentic. Indiferent de domeniul tau de activitate, cream continut de calitate, personalizat pe nevoia afacerii si cu adresabilitate publicului tinta.

Optimizarea SEO a continutului ce ti-l livram, va trezi emotii in mintea cititorilor si iti va aduce cresteri organice de vizitatori, precum si cresterea vanzarilor.

// Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări 24/7

AI NEVOIE DE CONSULTANTA PENTRU AFACEREA TA?

Testimoniale

Neculai B
Neculai B
Client GBD
"Cu Anca lucrez de peste 15 ani, cu ajutorul ei am crescut compania mea, fiind un foarte bun profesionist si strateg. La inceput am lucrat cu ea ca si angajat in sistemul financiar bancar, iar cand si-a infiintat conceptul am apelat la serviciile echipei ei fara sa stau pe ganduri."
Diana A.
Diana A.
Client GBD
"Comunicare foarte buna cu intreaga echipa. Ni s-au livrat etape clare, termene limită și acestea au fost respectate. Atat Anca cat si echipa ei au dat dovada de gasirea de solutii la problemele identificate, cu costuri bune si implementare rapida. Vom mai aplea, cu siguranta la serviciile echipei atunci cand vom avea nevoie."
Cristian I.
Cristian I.
Manager of Company
Cautam de multa vreme un concept ce sa integreze mai multe servicii, iar cautand pe internet am descoperit site-ul Grow Business. Initial am pornit reticent, insa dupa prima discutie cu owner-ul companiei am decis sa pregatim compania pentru digitalizare impreuna. Extrem de multumit pentru livrabile, termenul a fost respectat si calitatea documentatiei superioara.Recomand cu mare incredere serviciile si mai ales oamenii din echipa.
Anahita F
Anahita F
Client GBD
"Vă mulțumesc foarte mult pentru munca minunata depusa. Suntem foarte mulțumiți de rezultat și suntem fericiți că am apelat la voi. Sunteti o echipa de exceptie, livrare in termen si calitate net superioara. ""
ro_RO