Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Decizie esentiala pentru businessul tau

Stiai ca romanii petrec aproximativ 5 ore pe zi pe retelele sociale? Majoritatea cauta continut dupa preferinte si astfel ia decizia de a urmari o companie in social media.

Un brand are nevoie de expunere  si pe retelele sociale, acestea fiind cel mai putin costisitor instrument de promovare a afacerii tale. Cum ti s-ar parea sa ai conturi social media ce interactioneaza activ cu clientii potentialii si existenti?

Pentru a ajunge la publicul tinta este important sa ai definit buyer persona, precum si o strategie de digital marketing pe o perioada mai lunga de timp. Dupa ce ti-am definit strategia de marketing si am ales tonul vocii fata de publicul tinta, echipa Grow Business Romania iti va planifica aparitiile si directiile de abordare.

Fie ca esti la inceput de drum, fie vrei o noua strategie in promovarea afacerii tale, echipa de creatie Grow Business Romania iti sta la dispozitie cu continut creativ, administrarea comunitatii afacerii tale, managementul reputational online, precum si multe alte activitati de social media.

// Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări 24/7

AI NEVOIE DE CONSULTANTA PENTRU AFACEREA TA?

Testimoniale

Neculai B
Neculai B
Client GBD
"Cu Anca lucrez de peste 15 ani, cu ajutorul ei am crescut compania mea, fiind un foarte bun profesionist si strateg. La inceput am lucrat cu ea ca si angajat in sistemul financiar bancar, iar cand si-a infiintat conceptul am apelat la serviciile echipei ei fara sa stau pe ganduri."
Diana A.
Diana A.
Client GBD
"Comunicare foarte buna cu intreaga echipa. Ni s-au livrat etape clare, termene limită și acestea au fost respectate. Atat Anca cat si echipa ei au dat dovada de gasirea de solutii la problemele identificate, cu costuri bune si implementare rapida. Vom mai aplea, cu siguranta la serviciile echipei atunci cand vom avea nevoie."
Cristian I.
Cristian I.
Manager of Company
Cautam de multa vreme un concept ce sa integreze mai multe servicii, iar cautand pe internet am descoperit site-ul Grow Business. Initial am pornit reticent, insa dupa prima discutie cu owner-ul companiei am decis sa pregatim compania pentru digitalizare impreuna. Extrem de multumit pentru livrabile, termenul a fost respectat si calitatea documentatiei superioara.Recomand cu mare incredere serviciile si mai ales oamenii din echipa.
Anahita F
Anahita F
Client GBD
"Vă mulțumesc foarte mult pentru munca minunata depusa. Suntem foarte mulțumiți de rezultat și suntem fericiți că am apelat la voi. Sunteti o echipa de exceptie, livrare in termen si calitate net superioara. ""
ro_RO