Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Construieste o strategie de marketing

In zilele noastre, toata lumea vorbeste despre marketing, iar majoritatea il incadreaza in activitatea de promovare si reclame.

Pentru echipa Grow Business, marketingul inseamna sa intelegem viziunea echipei din cadrul companiei tale si sa aliniem dorintele brandului cu nevoile consumatorului.

In practica, prin activitatile de marketing aducem la aceeasi masa cererea cu oferta, respectand nevoile factorilor implicati in proces: brand si consumator.

Marketingul nu este doar despre a promova si vinde produse sau servicii, ci este un proces complex de cunoastere si intelegere a clientului, astfel incat serviciul sau produsul oferit de compania ta sa se potriveasca atat de bine pe necesitatea consumatorului, incat sa nu implice efort de vanzare.

Servicii Marketing

Grow Business Romania iti ofera solutiile potrivite pentru a te ajuta sa construiesti, sa definesti sau sa refaci strategia de brand pentru a te afla in primele pozitii pe piata în care iti desfasori activitatea. O realizam impreuna cu tine si echipa ta, astfel construind o imagine unica, personalizata si autentica.

LEARN MORE

Vom analiza tendintele actuale și emergente ale afacerii, indiferent de sectorul industriei din care activeaza, oferind un tablou de bord pentru o urmarire operationala excelenta a afacerii. Auditul operational joaca un rol important în afacerea ta, dincolo de domeniul cashflow, conformitatii și controale interne.

LEARN MORE

Echipa de copywriting Grow Business Romania scrie pentru tine ca sa fii vizibil pe Google prin continutul website-ului tau, în mod organic. Prin creativitatea si experienta oamenilor din spatele cuvintelor, fiecare text este scris special pentru tine, intr-un mod cat mai autentic. 

LEARN MORE

Testimoniale

Neculai B
Neculai B
Client GBD
"Cu Anca lucrez de peste 15 ani, cu ajutorul ei am crescut compania mea, fiind un foarte bun profesionist si strateg. La inceput am lucrat cu ea ca si angajat in sistemul financiar bancar, iar cand si-a infiintat conceptul am apelat la serviciile echipei ei fara sa stau pe ganduri."
Diana A.
Diana A.
Client GBD
"Comunicare foarte buna cu intreaga echipa. Ni s-au livrat etape clare, termene limită și acestea au fost respectate. Atat Anca cat si echipa ei au dat dovada de gasirea de solutii la problemele identificate, cu costuri bune si implementare rapida. Vom mai aplea, cu siguranta la serviciile echipei atunci cand vom avea nevoie."
Cristian I.
Cristian I.
Manager of Company
Cautam de multa vreme un concept ce sa integreze mai multe servicii, iar cautand pe internet am descoperit site-ul Grow Business. Initial am pornit reticent, insa dupa prima discutie cu owner-ul companiei am decis sa pregatim compania pentru digitalizare impreuna. Extrem de multumit pentru livrabile, termenul a fost respectat si calitatea documentatiei superioara.Recomand cu mare incredere serviciile si mai ales oamenii din echipa.
Anahita F
Anahita F
Client GBD
"Vă mulțumesc foarte mult pentru munca minunata depusa. Suntem foarte mulțumiți de rezultat și suntem fericiți că am apelat la voi. Sunteti o echipa de exceptie, livrare in termen si calitate net superioara. ""

// Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări 24/7

AI NEVOIE DE CONSULTANTA PENTRU AFACEREA TA?

ro_RO