Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Cresterea eficientei in modul de organizare

Fie ca esti companie privata sau de stat, maparea proceselor din cadrul acesteia este primul pas ce trebuie sa il faci spre o schimbare.

Stim bine faptul ca ce nu este masurat nu poate fi imbunatatit, iar pentru orice optimizare in cadrul companiei trebuie sa ai harta proceselor pentru a identifica punctele vulnerabile si de a lua masuri in vederea imbunatatirii.

Majoritatea consultantilor profesionisti insista pentru maparea proceselor in cadrul companiei, mai exact definirea hartii activitatii, pe fiecare departament din cadrul acesteia pentru a-ti putea face optimizarea supplychanului. Este prima activitate care se realizeaza, inainte de orice alte procese.

Pentru optimizarea procesului din cadrul afacerii tale este nevoie mai intai de o harta a proceselor existente, in termenii specifici se numeste As Is. In baza acestei harti el poate vedea imaginea din cadrul proceselor existente si ulterior poate propune solutii de imbunatatire a acestora.

Fara o mapare de procese este ca si cum te-ai apuca de construit o casa verde, fara proiect, fara arhitect, sef de santier si fara autorizatii de construire.

O afacere sustenabila are nevoie de fluxuri definite, iar daca in cadrul companiei tale nu exista o mapare de procese, aceasta se va realiza de catre echipa Grow Business Romania.

Acesta este rolul nostru, ca si consultanti, sa te ajutam sa iti vizualizezi procesele, iar mai apoi sa le remodelam intr-o varianta TO BE, ce va fi fundatia pentru transformarea digitala a companiei tale, ori pentru cresterea profitului si motivarea echipei.

Cum te ajutam?

Unim intreaga echipa a procesului, indiferent de departament, astfel avand toate rolurile la masa de desen a procesului. Luam fiecare sarcina si masuram timpul si re-work-urile din cadrul acesteia, precum si timpul alocat de la inceput pana se incheie sarcina. Masuram timpul necesar fiecarei sarcini, evaluam cat timp si resursa umana consuma, astfel realizand procesul actual. Punem fiecare activitate pe o harta, iar dupa alocarea acesteia pe departamente si functie, cream diagrama de proces actual. Dupa identificarea hartii actuale, vom reface procesul pe modelul nou de functionare, imbunatatit, cu reducerea timpilor operationali, cu automatizarea activitatilor repetitive, avand ca obiectiv reducerea costurilor in cadrul companiei.

Etape in managementul proceselor

DEFINIM PROCESUL ACTUAL
Intram in detaliu si descoperim procesul actual cum este in practica zilnica, fiind extrem de util in remodelarea ulterioara a acestuia.
DEFINIM PROCESUL VIITOR
Consultantii Grow Business Romania vor coordona atelierele de lucru, in asa maniera incat sa se extraga toate informatiile necesare pentru o redefinire corecta de proces. Experienta ne recomanda.
PLANUL DE MASURI
Impreuna cu echipa ta vom stabili si ne vom asuma ce trebuie facut pentru a inlocui vechiul proces cu noul proces si masurile imediate de aplicat

Gama diversificata de instrumente

Echipa de consultanti Grow Business Romania foloseste toate metologiile necesare in optimizarea proceselor/produselor. Astfel, avand o gama diversificata de instrumente la dispozitie, identificam cele mai potrivite actiuni pentru o optimizare a proceselor cat mai eficienta. Enumeram cateva din metodele cele mai utilizate, insa in orice mapare de procese, utilizam marea majoritate a metodelor pentru a ajunge la cele mai optime rezultate.

Metodologii utilizate

DMAIC
Utilizam aceasta metodologie in cadrul echipei tale pentru a obtine cele mai mari beneficii din perspectiva proceselor. Definim, masuram, analizam, imbunatati, controlam, iar la final livram procesul optimizat impreuna cu echipa ta.
VOC
Transformam asteptarile clientilor, atat exprimate cat si nespuse in specificiatii concrete pentru procesul companiei tale. In final vom defini limitele si dorintele produsului/ procesului conform asteptarilor clientilor tai (interni/externi).
FMEA
Analizam si identificam potentiale vulnerabilitati si procesele sau produsele/serviciile companiei. Il utilizam, in special in etapa de proiectare sau dezvoltare pentru a minimiza riscul de erori in cadrul unui proces. Este un real suport în optimizarea costurilor.
VSM
Noi ne concentram pe activitatile de aduc plus de valoare. Analizam harta fluxului valorii ce includ etapele de procesare a informatiei de la client si etapele de transformare a prodsului catre client.La final, va rezulta o reducere a timpului de productie.
KAIZEN
Descompunem procesul actual, eliminam partile din cadrul acestuia ce nu sunt necesare si le repunem in cadrul procesului sub o forma imbunatatita. Practic, analizam procesul existent si il reconstruim sub o forma imbunatatita.

// Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări 24/7

AI NEVOIE DE CONSULTANTA PENTRU AFACEREA TA?

Testimoniale

Neculai B
Neculai B
Client GBD
"Cu Anca lucrez de peste 15 ani, cu ajutorul ei am crescut compania mea, fiind un foarte bun profesionist si strateg. La inceput am lucrat cu ea ca si angajat in sistemul financiar bancar, iar cand si-a infiintat conceptul am apelat la serviciile echipei ei fara sa stau pe ganduri."
Diana A.
Diana A.
Client GBD
"Comunicare foarte buna cu intreaga echipa. Ni s-au livrat etape clare, termene limită și acestea au fost respectate. Atat Anca cat si echipa ei au dat dovada de gasirea de solutii la problemele identificate, cu costuri bune si implementare rapida. Vom mai aplea, cu siguranta la serviciile echipei atunci cand vom avea nevoie."
Cristian I.
Cristian I.
Manager of Company
Cautam de multa vreme un concept ce sa integreze mai multe servicii, iar cautand pe internet am descoperit site-ul Grow Business. Initial am pornit reticent, insa dupa prima discutie cu owner-ul companiei am decis sa pregatim compania pentru digitalizare impreuna. Extrem de multumit pentru livrabile, termenul a fost respectat si calitatea documentatiei superioara.Recomand cu mare incredere serviciile si mai ales oamenii din echipa.
Anahita F
Anahita F
Client GBD
"Vă mulțumesc foarte mult pentru munca minunata depusa. Suntem foarte mulțumiți de rezultat și suntem fericiți că am apelat la voi. Sunteti o echipa de exceptie, livrare in termen si calitate net superioara. ""
ro_RO