fbpx

Despre noi

GROW BUSINESS reprezinta angajamentul nostru de a construi relatii durabile. Cu o expertiza a echipei de peste 15 ani in domeniul financiar si management strategic, misiunea noastra este de a asigura un standard ridicat pentru serviciile de consultanta oferite.
Echipa noastra de consultanti va pune la dispozitie servicii de inalta calitate, adaptate dupa nevoia ta, concepute in mod personalizat, gandite pentru a putea masura rezultatele asteptate.
Abordarea unica si personalizata te va convinge de profesionalismul si calitatea serviciilor oferite de catre GROW BUSINESS.
Odata ce am identificat nevoile reale, vom defini impreuna strategia de implementat, astfel optimizand pretul pachetului de servicii pentru o crestere durabila a afacerii tale, precum si a parteneriatului nostru. Obiectivul nostru este sa crestem impreuna si vei beneficia de asistenta la implementare.

Strategia noastra este de a creste profitabilitatea clientilor si de a le optimiza costurile, optimizarea o facem atat direct prin pachetele de servicii complexe oferite, cat si prin abordarea directa a costurilor afacerii tale.

Fie ca iti doresti sa scalezi la un alt nivel afacerea, ori ai ca si obiectiv reducerea costurilor, sau un rebranding, ori o vizibilitate mai buna in mediul online si ofline, noi suntem echipa de care ai nevoie. Nu pierde timp cautand diferite servicii la prestatori externi, noi iti acoperim toate nevoile afacerii tale, indiferent daca esti la inceput de drum, in faza de expansiune sau in faza de maturitate. 

De ce sa ne alegeti?

GROW BUSINESS ofera toata gama de servicii necesare unei companii in etapa de dezvoltare sau in cea de redresare. De la strategii de dezvoltare, bugetare anuala, plan de expansiune, redresare financiara, reducerea costurilor, consultanta financiara, audit de business si brand, strategie de marketing si implementare, pana la crearea de site-uri, magazine virtuale, aplicatii dedicate si servicii IT, toate acestea le gasesti la noi, astfel salvand o resursa importanta: TIMPUL.
Pe langa serviciile complete si complexe ce le oferim, GROW BUSINESS va ajuta sa va reinventati imaginea companiei dumneavoastra pe segmentul de piata in care activati si sa reinventati modelul de business adaptat la noile conditii de piata. Piata este in continua schimbare, tine pasul cu ea.
Toate serviciile ce le oferim sunt gandite sa aiba un singur scop: cresterea afacerii tale. Nu suntem o companie specializată pe o singură metodă de consultanta, marketing si dezvoltare, ci utilizam un cumul de instrumente adaptate dupa nevoia ta. Folosim pentru creșterea afacerii tale conceptul de growth hacking, cel care a stat la baza celor mai de succes start-up-uri din ultimii ani.

Misiunea noastra

Obiectivul nostru este de a oferi momente unice, experiente si trairi clientilor nostri, atat pentru cei ce sunt parte din portofoliul nostru, cat si pentru clientii acestora. Militam pentru o comunitate de business sanatoasa si durabila.
Din dorinta de a fi in pas cu asteptarile tale, permanent suntem intr-un proces de inovare/adaptare dupa nevoia clientilor si deschisi catre noi experiente impreuna.

Valorile noastre

Respectul reciproc reprezinta una dintre valorile de baza in compania noastra, intotdeauna fiind orientati catre client.

Integritatea si toleranta sunt parte din cultura noastra, astfel creand un mediu responsabil fata de societatea din care facem parte.

Valorile noastre se bazeaza pe unsprezece piloni ce ne asigura sustenabilitatea in orice perioada economica, precum si in parteneriatele ce le dezvoltam.

Sunteti interesat de serviciile noastre?