Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Partenerul tau in dezvoltare

Cu o expertiza de peste 15 ani in domeniul financiar si managementul strategic, obiectivul nostru este sa asiguram un standard ridicat serviciilor oferite clientilor nostri.

Misiunea noastra este de a fi alaturi de companiile care  doresc accelerarea proceselor de transformare digitala cu scopul de a-si  optimiza timpul și profitul. Modelarea proceselor pentru nevoia fiecarei afaceri presupune utilizarea tehnologiei intr-un mod care sa duca la atingerea potentialului maxim. 

Odata ce am identificat nevoile reale ale companiei tale, vom defini împreuna strategia de implementare, optimizand astfel pretul pachetului de servicii pentru o crestere durabila a afacerii tale, precum si a parteneriatului nostru.

Prin colaborarea noastra, vei beneficia de expertiza profesionala si solutii inovatoare care vor sprijini cresterea si dezvoltarea afacerii tale.

// Experienta. Executie. Excelenta.

Ce facem de fapt?

Grow Business Romania ofera  o gama completa de servicii necesare unei companii în etapa de dezvoltare sau de redresare. De la strategii de dezvoltare si transformare digitala, planuri de expansiune, design de procese și re-design, audit operational, strategii de marketing și implementare, consultanta IT, pana la crearea de site-uri web, magazine virtuale, aplicatii dedicate și servicii IT, gasestii totul la noi, economisind astfel o resursa valoroasa: TIMPUL.

Pe lângă serviciile complete și complexe pe care le oferim, Grow Business te ajuta sa reinventezi imaginea companiei tale pe segmentul de piata in care activezi si sa adaptezi modelul de afaceri la noile conditii de piata. Mediul de afaceri este într-o continua schimbare, iar noi te ajutam sa tii pasul cu acesta.

Obiectivul
Grow Business Romania

Obiectivul nostru este sa crestem profitabilitatea afacerii tale si sa reducem timpul pierdut prin optimizarea costurilor. Realizam acest lucru prin pachetele noastre complexe de servicii și prin abordarea directa a costurilor afacerii tale.

Strategia noastra este unica si personalizata, iar aceasta te va convinge de profesionalismul și calitatea serviciilor oferite de echipa Grow Business Romania.

Indiferent de obiectivele tale, fie ca doresti sa-ti digitalizezi afacerea, sa analizezi fiecare flux si proces din cadrul companiei, sa redefinesti strategia, sa scalezi afacerea prin francizare sau sa schimbi identitatea pentru o vizibilitate mai buna, noi suntem echipa de care ai nevoie.

// Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări 24/7

AI NEVOIE DE CONSULTANTA PENTRU AFACEREA TA?

Testimoniale

Neculai B
Neculai B
Client GBD
"Cu Anca lucrez de peste 15 ani, cu ajutorul ei am crescut compania mea, fiind un foarte bun profesionist si strateg. La inceput am lucrat cu ea ca si angajat in sistemul financiar bancar, iar cand si-a infiintat conceptul am apelat la serviciile echipei ei fara sa stau pe ganduri."
Diana A.
Diana A.
Client GBD
"Comunicare foarte buna cu intreaga echipa. Ni s-au livrat etape clare, termene limită și acestea au fost respectate. Atat Anca cat si echipa ei au dat dovada de gasirea de solutii la problemele identificate, cu costuri bune si implementare rapida. Vom mai aplea, cu siguranta la serviciile echipei atunci cand vom avea nevoie."
Cristian I.
Cristian I.
Manager of Company
Cautam de multa vreme un concept ce sa integreze mai multe servicii, iar cautand pe internet am descoperit site-ul Grow Business. Initial am pornit reticent, insa dupa prima discutie cu owner-ul companiei am decis sa pregatim compania pentru digitalizare impreuna. Extrem de multumit pentru livrabile, termenul a fost respectat si calitatea documentatiei superioara.Recomand cu mare incredere serviciile si mai ales oamenii din echipa.
Anahita F
Anahita F
Client GBD
"Vă mulțumesc foarte mult pentru munca minunata depusa. Suntem foarte mulțumiți de rezultat și suntem fericiți că am apelat la voi. Sunteti o echipa de exceptie, livrare in termen si calitate net superioara. ""
ro_RO