Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Personalizarea exacta
pentru afacerea ta

Te-ai întrebat vreodata de ce anumite imagini, campanii publicitare, site-uri sau aplicații web iti raman intiparite în memorie, in timp ce altele trec pe langa tine fara sa le observi?

Ei bine, secretul sta în designul acelui produs, care, daca este realizat cu maiestrie, îl vei memora automat, fara sa depui efort. Designul grafic are rolul de a transmite un mesaj scurt și cu impact. Este mijlocul de comunicare prin care se ajunge la utilizatorul de internet, indiferent de ceea ce se doreste a fi transmis catre categoria de clienti tinta.

Chiar daca designerii nu sunt în fata clientilor, rolul lor este esential în succesul unei campanii publicitare sau în vanzarea unui produs. Fie ca vrei sa realizezi o campanie de marketing, un eveniment, un logo sau un site web, este important sa ceri expertiza unui designer pentru a atrage atentia publicului tinta si pentru a iesi in evidenta printre multe alte branduri de pe piata.

Echipa Grow Business Romania va duce designul companiei tale la nivel de arta, urmarind sa creeze o legatura puternica cu clientii tai.

Daca ai o idee de campanie, un concept vizual sau orice tine de imaginea companiei tale, dar nu stii cum sa o pui în practica, noi te ajutam.


Servicii Design

Echipa noastra de creatie are expertiza necesara pentru a se adapta la nevoile si preferintele clientilor, iar rezultatul final va fi un design profesional, unic si relevant pentru afacerea ta.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de design si cum putem contribui la cresterea afacerii tale, te invitam sa ne contactezi pentru o discutie detaliata si o oferta personalizata.

LEARN MORE

Echipa de designeri si graficieni ai Grow Business isi pune în practica toata expertiza acumulata de-a lungul anilor pentru a-ti crea elemente grafice ce pot comunica orice mesaj doresti, cu scopul de a creste vizibilitatea brandului tau, respectand cultura organizationala si strategia de dezvoltare a afacerii tale. Noi definim stilul mesajelor ce raman intiparite în mintea consumatorului vizat.

LEARN MORE

Testimoniale

Neculai B
Neculai B
Client GBD
"Cu Anca lucrez de peste 15 ani, cu ajutorul ei am crescut compania mea, fiind un foarte bun profesionist si strateg. La inceput am lucrat cu ea ca si angajat in sistemul financiar bancar, iar cand si-a infiintat conceptul am apelat la serviciile echipei ei fara sa stau pe ganduri."
Diana A.
Diana A.
Client GBD
"Comunicare foarte buna cu intreaga echipa. Ni s-au livrat etape clare, termene limită și acestea au fost respectate. Atat Anca cat si echipa ei au dat dovada de gasirea de solutii la problemele identificate, cu costuri bune si implementare rapida. Vom mai aplea, cu siguranta la serviciile echipei atunci cand vom avea nevoie."
Cristian I.
Cristian I.
Manager of Company
Cautam de multa vreme un concept ce sa integreze mai multe servicii, iar cautand pe internet am descoperit site-ul Grow Business. Initial am pornit reticent, insa dupa prima discutie cu owner-ul companiei am decis sa pregatim compania pentru digitalizare impreuna. Extrem de multumit pentru livrabile, termenul a fost respectat si calitatea documentatiei superioara.Recomand cu mare incredere serviciile si mai ales oamenii din echipa.
Anahita F
Anahita F
Client GBD
"Vă mulțumesc foarte mult pentru munca minunata depusa. Suntem foarte mulțumiți de rezultat și suntem fericiți că am apelat la voi. Sunteti o echipa de exceptie, livrare in termen si calitate net superioara. ""

// Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări 24/7

AI NEVOIE DE CONSULTANTA PENTRU AFACEREA TA?

ro_RO