Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Misiunea noastra

Misiunea Grow Business Romania este de a oferi experiente placute si profitabile clientilor nostri, atat pentru cei ce sunt parte din portofoliul nostru, cat si pentru clientii acestora.

Militam pentru o comunitate de business sanatoasa si durabila, iar rolul nostru este de a contribui la o crestere durabila a mediului de afaceri. 

Facem tot posibilul sa ne extindem oportunitatile prin serviciile revolutionare, de inalta calitate, construind impreuna cu clientii nostri comunități de afaceri solide. 

Din dorinta de a fi in pas cu asteptarile mediului de afaceri, suntem permanent intr-un proces de inovare/adaptare dupa nevoia clientilor, deschisi catre noi experiente impreuna.

Viziunea noastra

Viziunea noastră este să fim lideri în industria consultantei, oferind servicii de inalta calitate care transforma companiile si le ajuta sa isi atinga potentialul maxim. Ne dorim să fim recunoscuti drept parteneri de incredere, cu o echipa de experti care livreaza solutii inovatoare si durabile. In colaborare cu clientii nostri, ne propunem sa influentam schimbarea pozitiva în lumea afacerilor si sa cream valoare durabila pentru aceasta.

Filozofia noastra

Ne dedicam sustenabilitatii companiei si cresterii pe termen lung a valorii sale in beneficiul clientilor nostri. Ne focusam asupra unei evolutii sanatoase si durabile, printr-o adaptare permanenta la nevoile mediului de afaceri.  Echipa Grow Business Romania reprezinta ea insasi un model de succes in domeniu. Doar impreuna atingem obiectivele propuse, îmbunatatindu-ne permanent calitatea și performanta.

// Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări 24/7

AI NEVOIE DE CONSULTANTA PENTRU AFACEREA TA?

Testimoniale

Neculai B
Neculai B
Client GBD
"Cu Anca lucrez de peste 15 ani, cu ajutorul ei am crescut compania mea, fiind un foarte bun profesionist si strateg. La inceput am lucrat cu ea ca si angajat in sistemul financiar bancar, iar cand si-a infiintat conceptul am apelat la serviciile echipei ei fara sa stau pe ganduri."
Diana A.
Diana A.
Client GBD
"Comunicare foarte buna cu intreaga echipa. Ni s-au livrat etape clare, termene limită și acestea au fost respectate. Atat Anca cat si echipa ei au dat dovada de gasirea de solutii la problemele identificate, cu costuri bune si implementare rapida. Vom mai aplea, cu siguranta la serviciile echipei atunci cand vom avea nevoie."
Cristian I.
Cristian I.
Manager of Company
Cautam de multa vreme un concept ce sa integreze mai multe servicii, iar cautand pe internet am descoperit site-ul Grow Business. Initial am pornit reticent, insa dupa prima discutie cu owner-ul companiei am decis sa pregatim compania pentru digitalizare impreuna. Extrem de multumit pentru livrabile, termenul a fost respectat si calitatea documentatiei superioara.Recomand cu mare incredere serviciile si mai ales oamenii din echipa.
Anahita F
Anahita F
Client GBD
"Vă mulțumesc foarte mult pentru munca minunata depusa. Suntem foarte mulțumiți de rezultat și suntem fericiți că am apelat la voi. Sunteti o echipa de exceptie, livrare in termen si calitate net superioara. ""
ro_RO