Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Productivitate crescuta alaturi de Grow Business

Analizam procesele afacerii tale si identificam solutiile cele mai potrivite pentru automatizarea RPA. In functie de rezultatul analizei iti vom propune automatizarea unui proces intreg, sau doar a unei zone din cadrul acestuia.

Orice proces ce urmeaza a fi robotizat este analizat si transformat prin metodologia Lean Six Sigma Agile.

Analizam compania ta avand ca obiectiv identificarea celor mai potrivite solutii pentru automatizare RPA.

Cand doresti sa intelegi analiza afacerii de tip Agile, intreaba-te: „Cum as putea realiza-o intr-un mod care sa imi permita sa creez si sa raspund la schimbare, facand fata incertitudinii?”.

Echipa Grow Business Romania iti poate oferi cele mai potrivite raspunsuri, precum si solutii personalizate pentru afacerea ta.

Ce livram?

 • Analiza comparativa proces manual versus proces automatizat;
 • Documentatia tehnica Agile;
 • Analiza cost-beneficiu: rentabilitatea automatizarii;
 • Solutii tehnice pentru automatizare.

Design proces RPA

 • Analiza detaliata a procesului realizata de RPA Business Analist;
 • Designul detaliat al procesului de realizat de robotul RPA:
  diagrama proces, decizii, imagini relevante, etc.

Dezvoltarea RPA

 • Dezvoltarea procesului automatizat;
 • Testare manuala/automata a procesului de catre
  echipa noastra cu date fictive;
 • Implementare cu date reale ale procesului in cadrul companiei;
 • Urmarirea executiei RPA.

De ce RPA?

TIMP, CORECTITUDINE, PRODUCTIVITATE
Automatizarea proceselor reprezinta acuratete si viteza in realizarea sarcinilor, fara erori umane. Automatizare inseamna precizie, eficienta si timp, ce duce la bani economisiti in afacerea ta.
ORICE SOFT/APLICATIE ELIGIBILA
Robotii software realizeaza procesele automatizate pe interfata grafică a aplicatiilor informatice, astfel automatizarea poate viza orice sistem digitalizat, cum ar fi: gestiune, conta, ERP, CRM, fara modificarea acestora.
CE FAC
ROBOTII
RPA?
Preiau activitatile repetitive si consumatoare de timp, executand procesele din cadrul afacerii, cu eficienta si totodata eliminand erorile umane. De exemplu, un RPA poate prelua emiterea facturilor, centralizarea informatiilor, receptionarea, etc.
ECHIPA PRODUCTIVA SI MOTIVATA
Robotii software preiau activitatile repetitive si demotivatoare din cadrul companiei. Astfel, echipa ta va avea mai mult timp si energie pentru sarcinile productive, avand un asistent personal pentru sarcinile zilnice repetitive.

// Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări 24/7

AI NEVOIE DE CONSULTANTA PENTRU AFACEREA TA?

Testimoniale

Neculai B
Neculai B
Client GBD
"Cu Anca lucrez de peste 15 ani, cu ajutorul ei am crescut compania mea, fiind un foarte bun profesionist si strateg. La inceput am lucrat cu ea ca si angajat in sistemul financiar bancar, iar cand si-a infiintat conceptul am apelat la serviciile echipei ei fara sa stau pe ganduri."
Diana A.
Diana A.
Client GBD
"Comunicare foarte buna cu intreaga echipa. Ni s-au livrat etape clare, termene limită și acestea au fost respectate. Atat Anca cat si echipa ei au dat dovada de gasirea de solutii la problemele identificate, cu costuri bune si implementare rapida. Vom mai aplea, cu siguranta la serviciile echipei atunci cand vom avea nevoie."
Cristian I.
Cristian I.
Manager of Company
Cautam de multa vreme un concept ce sa integreze mai multe servicii, iar cautand pe internet am descoperit site-ul Grow Business. Initial am pornit reticent, insa dupa prima discutie cu owner-ul companiei am decis sa pregatim compania pentru digitalizare impreuna. Extrem de multumit pentru livrabile, termenul a fost respectat si calitatea documentatiei superioara.Recomand cu mare incredere serviciile si mai ales oamenii din echipa.
Anahita F
Anahita F
Client GBD
"Vă mulțumesc foarte mult pentru munca minunata depusa. Suntem foarte mulțumiți de rezultat și suntem fericiți că am apelat la voi. Sunteti o echipa de exceptie, livrare in termen si calitate net superioara. ""
ro_RO