Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Ce este documentatia software?

Documentatia software reprezinta descrierea produsului pentru programatori cat mai detaliata, fiind imperios necesara in procesul de dezvoltare, testare, implementare a oricarei aplicatii. Fie ca vorbim despre o aplicatie de tip CRM, SAP, fie aplicatie customizata, cheia succesului pentru dezvoltarea acesteia cu costuri optimizate este data de crearea unei documentatii software, ce sa cuprinda detaliat toate specificatiile necesare aferente produsului.

Documentatia software este modalitatea cea mai eficienta din punct de vedere al rapiditatii de dezvoltare a unei aplicatii, prin care se descrie produsul si procesul ce se va folosi in etapa de dezvoltare, programatorii avand o imagine clara a intregului proiect.

Echipa de dezvoltare va urmari in realizarea diagramei bazei de date procesele companiei tale, iar prin specificatiile non-functionale va putea reduce timpii de dezvoltare ale soft-ului, avand instructiuni clare.

Documentatia ca avea atasate: de harta proceselor companie/institutiei, specificatii functionale si non-functionale si vor fi folosite atat pentru dezvoltare cat si pentru testarea versiunilor livrate in urma dezvoltarii.

De ce este importanta documentatia software?

Documentatia software stabileste modalitatea de scriere a software-ului pentru echipa implicata, precum si inregistrarea intregului proces. Suplimentar faptul ca documentatia ajuta echipa de dezvoltare, aceasta este estentiala, deoarece reduce timpul alocat dezvoltarii, reduce erorile si respecta nevoia companiei tale in procesul de digitalizare/automatizare a acesteia. Cu o documentatie software bine definita se reduce timpul de executie cu pana la 25%, iar costurile de dezvoltare cu cel putin 20%.

Echipa Grow Business detine toate instrumentele necesare, precum si resursa umana, pentru a-ti fi alaturi in procesul de definire a documentatiei software si te asista de la inceputul proiectului pana la implementarea acestuia in companie.

// Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări 24/7

AI NEVOIE DE CONSULTANTA PENTRU AFACEREA TA?

Testimoniale

Neculai B
Neculai B
Client GBD
"Cu Anca lucrez de peste 15 ani, cu ajutorul ei am crescut compania mea, fiind un foarte bun profesionist si strateg. La inceput am lucrat cu ea ca si angajat in sistemul financiar bancar, iar cand si-a infiintat conceptul am apelat la serviciile echipei ei fara sa stau pe ganduri."
Diana A.
Diana A.
Client GBD
"Comunicare foarte buna cu intreaga echipa. Ni s-au livrat etape clare, termene limită și acestea au fost respectate. Atat Anca cat si echipa ei au dat dovada de gasirea de solutii la problemele identificate, cu costuri bune si implementare rapida. Vom mai aplea, cu siguranta la serviciile echipei atunci cand vom avea nevoie."
Cristian I.
Cristian I.
Manager of Company
Cautam de multa vreme un concept ce sa integreze mai multe servicii, iar cautand pe internet am descoperit site-ul Grow Business. Initial am pornit reticent, insa dupa prima discutie cu owner-ul companiei am decis sa pregatim compania pentru digitalizare impreuna. Extrem de multumit pentru livrabile, termenul a fost respectat si calitatea documentatiei superioara.Recomand cu mare incredere serviciile si mai ales oamenii din echipa.
Anahita F
Anahita F
Client GBD
"Vă mulțumesc foarte mult pentru munca minunata depusa. Suntem foarte mulțumiți de rezultat și suntem fericiți că am apelat la voi. Sunteti o echipa de exceptie, livrare in termen si calitate net superioara. ""
ro_RO