Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Rol esential in
luarea deciziilor

Analiza datelor este fundamentul ce sta la baza luarii deciziilor in cadrul unei organizatii si este suport in functionarea eficienta a acesteia. Aceasta reprezinta un proces de inspectie, transformare si modelare a datelor pe care compania le detine, avand ca obiectiv obtinerea de informatii valoroase necesare in procesul de luare a deciziilor.

Stim ca pentru tine nu este usor sa dezvolti o afacere, iar pentru a avea o strategie coerenta tot ce ai nevoie este sa analizezi datele pe care le detii. In cazul in care afacerea ta nu evolueaza asa cum iti doresti, trebuie sa-i reevaluezi trecutul si sa identifici erorile care au pus piedici dezvoltarii sale.  

Chiar daca afacerea ta este in crestere, analiza datelor iti ofera o imagine clara asupra indicatorilor care vor face ca  performantele financiare sa evolueze pozitiv.

Daca nu stii cu ce sa incepi, noi suntem alaturi de tine in procesul de analiza a datelor, de identificare a tiparelor si  tendintelor care in mod obisnuit nu sunt vizibile. Dupa ce expertii nostri in analiza datelor colecteaza toate informatiile, le interpreteaza, vin catre echipa ta manageriala cu concluziile si suport in implementare.

Tipuri de analiza:

Analiza
de text

Analiza
statistica

Analiza de diagnostic

Analiza predictiva

Analiza datelor aduce nenumarate beneficii , precum deschid si noi perspective de optimizare si dezvoltare a companiei tale.

Esti pregatit sa ai o imagine reala a datelor si sa te folosesti de ele in cel mai constructiv mod posibil pentru afacerea ta?

Daca da, nu ezita sa ne contactezi.

// Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări 24/7

AI NEVOIE DE CONSULTANTA PENTRU AFACEREA TA?

Testimoniale

Neculai B
Neculai B
Client GBD
"Cu Anca lucrez de peste 15 ani, cu ajutorul ei am crescut compania mea, fiind un foarte bun profesionist si strateg. La inceput am lucrat cu ea ca si angajat in sistemul financiar bancar, iar cand si-a infiintat conceptul am apelat la serviciile echipei ei fara sa stau pe ganduri."
Diana A.
Diana A.
Client GBD
"Comunicare foarte buna cu intreaga echipa. Ni s-au livrat etape clare, termene limită și acestea au fost respectate. Atat Anca cat si echipa ei au dat dovada de gasirea de solutii la problemele identificate, cu costuri bune si implementare rapida. Vom mai aplea, cu siguranta la serviciile echipei atunci cand vom avea nevoie."
Cristian I.
Cristian I.
Manager of Company
Cautam de multa vreme un concept ce sa integreze mai multe servicii, iar cautand pe internet am descoperit site-ul Grow Business. Initial am pornit reticent, insa dupa prima discutie cu owner-ul companiei am decis sa pregatim compania pentru digitalizare impreuna. Extrem de multumit pentru livrabile, termenul a fost respectat si calitatea documentatiei superioara.Recomand cu mare incredere serviciile si mai ales oamenii din echipa.
Anahita F
Anahita F
Client GBD
"Vă mulțumesc foarte mult pentru munca minunata depusa. Suntem foarte mulțumiți de rezultat și suntem fericiți că am apelat la voi. Sunteti o echipa de exceptie, livrare in termen si calitate net superioara. ""
ro_RO