Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Oferim cea mai buna Consultanta IT

Abilitatea echipei Grow Business Development este sa ofere consultanta IT de specialitate companiilor din toate sectoarele de activitate ce doresc sa-si accelereze transformarea digitala. 

Prima etapa este sa realizam o analiza a activitatii existente. Identificam apoi nevoile reale si imediate de natura digitala (IT) pentru ca in etapele urmatoare sa proiectam strategia de dezvoltare digitala. Luam în calcul vulnerabilitatile si nevoile imediate  ale afacerii precum si optimizarea digitalizarii pe nevoile utilizatorilor.

Tinem cont de infrastructura existenta, posibilitatile reale de integrare cu aplicatii existente, resurse financiare si timp, gasind cele mai benefice solutii pentru companie. Beneficiezi de solutii alternative si suport necesar in decizia de a alege varianta potrivita companiei tale.

Fiind identificate si admise procedurile si soluțiile IT de care compania ta are nevoie, ne asiguram de implementarea acestora folosind metode standardizate international si validate in implementarile de succes pe care le-am realizat in cadrul proiectelor gestionate pana in prezent.

Servicii Consultanta IT

Analizam procesele afacerii tale si identificam procesele cele mai potrivite pentru automatizarea RPA. In functie de rezultatul analizei, iti vom propune automatizarea unui proces intreg sau doar a unei zone din cadrul acestuia. Orice proces ce urmeaza a fi robotizat este trecut printr-un proces de analiza si transformare prin metodologia Lean Six Sigma Agile.

LEARN MORE

Auditul Digital ofera o imagine clara asupra eficientei activitatii IT si asigura continuitatea companiei tale, fiind necesar indiferent de domeniul de activitate al acesteia. Procesul de audit implica o evaluare corecta a sistemelor informatice si a solutiilor IT utilizate in cadrul companiei, verificand si securitatea cibernetica , mai ales daca se regasesc informatii sensibile in cadrul companiei

LEARN MORE

Transformarea digitala a unei companii nu inseamna doar implementare de tehnologii, asa cum majoritatea cred de cele mai multe ori. In fapt, procesul de digitalizare este unul extrem de complex, care incepe cu si despre oamenii din companie si se incheie cu implementarea unei tehnologii.

LEARN MORE

Documentatia software este modalitatea cea mai eficienta din punct de vedere al rapiditatii de dezvoltare a unei aplicatii, prin care se descrie produsul si procesul ce se va folosi in etapa de dezvoltare, acestia avand o imagine clara a intregului proiect. Echipa de dezvoltatori va urmari in realizarea diagramei bazei de date, diagrama proceselor din cadrul activitatii afacerii/institutiei si specificatiile tehnice.

LEARN MORE

Stim ca pentru manageri sau antreprenori nu este deloc usor sa dezvolti o afacere, iar pentru a avea o strategie coerenta, tot ce ai nevoie este sa analizezi datele pe care le detii. In cazul în care afacerea ta nu evolueaza asa cum iti doresti, trebuie sa analizezi trecutul si sa iei decizia sa corectezi greseslile ce iti pun piedica in dezvoltarea afacerii.

LEARN MORE

Testimoniale

Neculai B
Neculai B
Client GBD
"Cu Anca lucrez de peste 15 ani, cu ajutorul ei am crescut compania mea, fiind un foarte bun profesionist si strateg. La inceput am lucrat cu ea ca si angajat in sistemul financiar bancar, iar cand si-a infiintat conceptul am apelat la serviciile echipei ei fara sa stau pe ganduri."
Diana A.
Diana A.
Client GBD
"Comunicare foarte buna cu intreaga echipa. Ni s-au livrat etape clare, termene limită și acestea au fost respectate. Atat Anca cat si echipa ei au dat dovada de gasirea de solutii la problemele identificate, cu costuri bune si implementare rapida. Vom mai aplea, cu siguranta la serviciile echipei atunci cand vom avea nevoie."
Cristian I.
Cristian I.
Manager of Company
Cautam de multa vreme un concept ce sa integreze mai multe servicii, iar cautand pe internet am descoperit site-ul Grow Business. Initial am pornit reticent, insa dupa prima discutie cu owner-ul companiei am decis sa pregatim compania pentru digitalizare impreuna. Extrem de multumit pentru livrabile, termenul a fost respectat si calitatea documentatiei superioara.Recomand cu mare incredere serviciile si mai ales oamenii din echipa.
Anahita F
Anahita F
Client GBD
"Vă mulțumesc foarte mult pentru munca minunata depusa. Suntem foarte mulțumiți de rezultat și suntem fericiți că am apelat la voi. Sunteti o echipa de exceptie, livrare in termen si calitate net superioara. ""

// Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări 24/7

AI NEVOIE DE CONSULTANTA PENTRU AFACEREA TA?

ro_RO