Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Ce iti ofera echipa noastra de consultanti in afacere?

Oferim servicii de consultanta customizate pentru o gama larga de tipuri de afaceri si spete. Te asistam in schimbarile organizationale si structurale, fiind aliatii perfecti in orice strategie doresti sa pui in practica. 

Oferim suport operational si iti monitorizam proiectele in toate etapele lor pentru a ne asigura de succesul implementarii cat si de obtinerea rezultatelor scontate.

Recomandarile noastre sunt obiective, fiind extrem de utile in orice strategie doresti sa adopti. Acestea se pot implementa fie direct de catre  noi, fie prin furnizarea unei documentatii elaborate pe intelesul echipei tale. 

Oferim valoare clientilor

Oferim doar solutii fezabile, ce pot fi implementate imediat si intr-un cadru legal, avand in vedere cele mai importante etape: analiza proceselor afacerii, maparea proceselor prin diverse metode, cresterea profitabilitatii, transformarea proceselor de business prin optimizare, etc.

Vedem implicarea noastra ca un parteneriat egal. Daca doresti un partener de incredere, suntem aici pentru tine!

// Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări 24/7

AI NEVOIE DE CONSULTANTA PENTRU AFACEREA TA?

Testimoniale

Neculai B
Neculai B
Client GBD
"Cu Anca lucrez de peste 15 ani, cu ajutorul ei am crescut compania mea, fiind un foarte bun profesionist si strateg. La inceput am lucrat cu ea ca si angajat in sistemul financiar bancar, iar cand si-a infiintat conceptul am apelat la serviciile echipei ei fara sa stau pe ganduri."
Diana A.
Diana A.
Client GBD
"Comunicare foarte buna cu intreaga echipa. Ni s-au livrat etape clare, termene limită și acestea au fost respectate. Atat Anca cat si echipa ei au dat dovada de gasirea de solutii la problemele identificate, cu costuri bune si implementare rapida. Vom mai aplea, cu siguranta la serviciile echipei atunci cand vom avea nevoie."
Cristian I.
Cristian I.
Manager of Company
Cautam de multa vreme un concept ce sa integreze mai multe servicii, iar cautand pe internet am descoperit site-ul Grow Business. Initial am pornit reticent, insa dupa prima discutie cu owner-ul companiei am decis sa pregatim compania pentru digitalizare impreuna. Extrem de multumit pentru livrabile, termenul a fost respectat si calitatea documentatiei superioara.Recomand cu mare incredere serviciile si mai ales oamenii din echipa.
Anahita F
Anahita F
Client GBD
"Vă mulțumesc foarte mult pentru munca minunata depusa. Suntem foarte mulțumiți de rezultat și suntem fericiți că am apelat la voi. Sunteti o echipa de exceptie, livrare in termen si calitate net superioara. ""
ro_RO