Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Ai o afacere de succes si doresti extinderea ei?

Oferim servicii de consultanta personalizata pentru francizarea afacerii tale. Decizia de a franciza vine fie din dorinta de a schimba rolul de antreprenor cu cel de trend setter, fie din necesitatea de a extinde portofoliul curent de business sau pentru a scala modelul de afacere detinut la nivel national si/sau international, cu diminuarea riscului investitional.

Indiferent de motivul care sta la baza deciziei de scalare a afacerii tale, primul pas este de a raspunde la intrebarea: ” Este afacerea mea scalabila la nivel regional/national?”

Este esential ca inainte de a  pune pe piata o afacere viabila pentru a fi extinsa prin reteaua de francize, sa se urmareasca  securizarea modelul de business prin manualul operational, proceduri si fluxuri, contract de franciza, s.a.m.d. Documentatia  prezentata potentialilor investitori trebuie sa fie conforma si sa respecte standardele impuse de legislatia in vigoare.

Afacerea de franciza presupune  pe de o parte  furnizarea unui model complet si functional  de lucru pentru cumparator, dar vine si cu o serie de retrictii pentru acesta. Echipa GBD te asista in transpunerea intregii metodologii de lucru de la francizor la francizat, astfel incat ambii parteneri sa traverseze eficient procedura de scalare a modeluluii de afacere. 

 

Cate tipuri de franciza exista?

În principal, există trei modele de franciză:

  • Primul model de franciza, si cel mai intalnit, este acela prin care se concesioneaza francizatilor un format de afacere, un sistem de operare și drepturile asupra marcii comerciale.
  • Al doilea tip de franciza este definit prin distributia de produse, care este mai mult un agreement furnizor-comerciant. Francizorul acorda francizatului permisiunea de a vinde sau distribui un produs, folosind logoul, marcile si denumirea comerciala, dar, de obicei, nu ofera si un sistem de operare pentru afacere.
  • Al treilea tip de franciza este cel de productie, unde francizorul permite cumparatorului francizei sa-si comercializeze produsele sub marcile sale comerciale.

Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări 24/7

AI NEVOIE DE CONSULTANTA PENTRU AFACEREA TA?

Testimoniale

Neculai B
Neculai B
Client GBD
"Cu Anca lucrez de peste 15 ani, cu ajutorul ei am crescut compania mea, fiind un foarte bun profesionist si strateg. La inceput am lucrat cu ea ca si angajat in sistemul financiar bancar, iar cand si-a infiintat conceptul am apelat la serviciile echipei ei fara sa stau pe ganduri."
Diana A.
Diana A.
Client GBD
"Comunicare foarte buna cu intreaga echipa. Ni s-au livrat etape clare, termene limită și acestea au fost respectate. Atat Anca cat si echipa ei au dat dovada de gasirea de solutii la problemele identificate, cu costuri bune si implementare rapida. Vom mai aplea, cu siguranta la serviciile echipei atunci cand vom avea nevoie."
Cristian I.
Cristian I.
Manager of Company
Cautam de multa vreme un concept ce sa integreze mai multe servicii, iar cautand pe internet am descoperit site-ul Grow Business. Initial am pornit reticent, insa dupa prima discutie cu owner-ul companiei am decis sa pregatim compania pentru digitalizare impreuna. Extrem de multumit pentru livrabile, termenul a fost respectat si calitatea documentatiei superioara.Recomand cu mare incredere serviciile si mai ales oamenii din echipa.
Anahita F
Anahita F
Client GBD
"Vă mulțumesc foarte mult pentru munca minunata depusa. Suntem foarte mulțumiți de rezultat și suntem fericiți că am apelat la voi. Sunteti o echipa de exceptie, livrare in termen si calitate net superioara. ""
ro_RO