Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Ce este consultanta in afaceri si
ce iti putem oferi?

Impreuna cu evolutia tehnologiei si cresterea asteptarilor clientilor, mediul de afaceri este expus multor riscuri, mai ales in aceste vremuri incerte.

Fie ca intampini provocari de cultura a companie, de procese interne, de birocratie ori lipsa unei imagini clare a costurilor, fie cauti sa implementezi o noua strategie de afaceri pentru a te adapta modificarilor mediului de afaceri, Grow Business Romania este aici pentru tine. Expertii nostri, cu experienta in diferite domenii de activitate, te pot ajuta sa iti adaptezi modelul de afacere la evolutia pietei actuale si sa fii cu un pas inaintea concurentei, indiferent de provocarile cu care te confrunti. Suntem alaturi de tine pe durata intregului proces, pentru imbunatatirea productivitatii ori reorganizarea afacerii pentru ca astfel sa ramai  in fata concurentei si sa  devii trend setter-ul sectorului tau de activitate.

Vom fi ghizii tai catre un viitor de succes al afacerii tale, prin automatizarea proceselor si pregatirea echipei tale pentru orice situatie prevazuta. 

Servicii
Consultanta in afaceri

Oferim servicii de consultanta customizate pentru o gama larga de tipuri de afaceri si spete. Furnizam consultanta atat pentru modificari organizationale ori structurale, fiind aliatii perfecti in orice proces de schimbare dorit. Oferim suport operational si monitorizam proiectele in toate etapele lor pentru a ne asigura de succesul implementarii, cat si de obtinerea rezultatelor scontate.

LEARN MORE

Oferim servicii de consultanta personalizata pentru francizarea afacerii tale. Decizia de a franciza vine fie din dorinta de a schimba rolul de antreprenor cu cel de trend setter, fie din necesitatea de a extinde portofoliul curent de business, sau pentru a scala modelul de afacere detinut la nivel national si/sau international, cu diminuarea riscului investitional.

LEARN MORE

Vom analiza tendintele actuale si emergente ale companiei, indiferent de sectorul industriei in care activeaza, oferind un tablou de bord pentru o monitorizare operationala excelenta a afacerii tale.

LEARN MORE

Fie ca esti o companie privata sau de stat, maparea proceselor interne este primul pas ce trebuie sa il faci spre schimbare. Ceea ce nu este masurat nu poate fi imbunatatit, astfel ca pentru orice optimizare în cadrul companiei trebuie sa ai o harta a  proceselor. Te ajutam in identificarea punctelor vulnerabile si iti oferim masuri de imbunatatire a fluxurilor.  

LEARN MORE

Testimoniale

Neculai B
Neculai B
Client GBD
"Cu Anca lucrez de peste 15 ani, cu ajutorul ei am crescut compania mea, fiind un foarte bun profesionist si strateg. La inceput am lucrat cu ea ca si angajat in sistemul financiar bancar, iar cand si-a infiintat conceptul am apelat la serviciile echipei ei fara sa stau pe ganduri."
Diana A.
Diana A.
Client GBD
"Comunicare foarte buna cu intreaga echipa. Ni s-au livrat etape clare, termene limită și acestea au fost respectate. Atat Anca cat si echipa ei au dat dovada de gasirea de solutii la problemele identificate, cu costuri bune si implementare rapida. Vom mai aplea, cu siguranta la serviciile echipei atunci cand vom avea nevoie."
Cristian I.
Cristian I.
Manager of Company
Cautam de multa vreme un concept ce sa integreze mai multe servicii, iar cautand pe internet am descoperit site-ul Grow Business. Initial am pornit reticent, insa dupa prima discutie cu owner-ul companiei am decis sa pregatim compania pentru digitalizare impreuna. Extrem de multumit pentru livrabile, termenul a fost respectat si calitatea documentatiei superioara.Recomand cu mare incredere serviciile si mai ales oamenii din echipa.
Anahita F
Anahita F
Client GBD
"Vă mulțumesc foarte mult pentru munca minunata depusa. Suntem foarte mulțumiți de rezultat și suntem fericiți că am apelat la voi. Sunteti o echipa de exceptie, livrare in termen si calitate net superioara. ""

// Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări 24/7

AI NEVOIE DE CONSULTANTA PENTRU AFACEREA TA?

ro_RO