Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Identitate vizuala

Brandingul inseamna mai mult decat un logo. Este intreaga identitate vizuala a unei companii sau produs.

Fie ca ai deja un brand sau esti  in faza de constructie a acestuia, echipa GBD te va ghida in  abordarea celor mai eficiente directii pentru a obtine o imagine unica si usor memorabila online  si offline a identitatii afacerii tale. 

Echipa de creatie Grow Business Romania iti va alege designul logo-ului, paleta de culori, font-urile utilizate atat pe website, cat si pe materialele scrise, design-ul de ambalaje, cat si alte materiale vizuale de care are nevoie afacerea ta.  Cu cat imaginea de brand este mai unitara si autentica, cu atat va fi mai usor de retinut de clientii existenti si potentiali. 

Mai jos sunt o serie de servicii ale creatorilor Grow Business Romania, insa nu ne limitam doar la acestea.

Ce livram?

 • Simbol / Sigla;
 • Slogan;
 • Logotip;
 • Carte de vizita;
 • Foaie cu antet;
 • Mapa de prezentare;
 • Formulare interne;
 • Signalistica exterioara si interioara;
 • Grafica parc auto;
 • Identitate de produs;
 • Manual de identitate.

Identitate verbala

Constructia unei identitati verbale este un proces complex ce presupune o analiza amanuntita  pentru crearea unui naming de impact. Aparent, ai sentimentul ca este ceva simplu, mai ales cand zi de zi citesti exemple de succes de identitate verbala. Insa, realitatea este ca o  identitate verbala memorabila reprezinta un melanj de psihologie, fonetica, lingvistica si marketing.

Grow Business Romania pune toate aceste elemente la un loc  pentru a-ti crea un naming de impact.  Adaugam valoare intrinseca prin unicitatea verbala in cadrul pietei tinta.

// Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări 24/7

AI NEVOIE DE CONSULTANTA PENTRU AFACEREA TA?

Testimoniale

Neculai B
Neculai B
Client GBD
"Cu Anca lucrez de peste 15 ani, cu ajutorul ei am crescut compania mea, fiind un foarte bun profesionist si strateg. La inceput am lucrat cu ea ca si angajat in sistemul financiar bancar, iar cand si-a infiintat conceptul am apelat la serviciile echipei ei fara sa stau pe ganduri."
Diana A.
Diana A.
Client GBD
"Comunicare foarte buna cu intreaga echipa. Ni s-au livrat etape clare, termene limită și acestea au fost respectate. Atat Anca cat si echipa ei au dat dovada de gasirea de solutii la problemele identificate, cu costuri bune si implementare rapida. Vom mai aplea, cu siguranta la serviciile echipei atunci cand vom avea nevoie."
Cristian I.
Cristian I.
Manager of Company
Cautam de multa vreme un concept ce sa integreze mai multe servicii, iar cautand pe internet am descoperit site-ul Grow Business. Initial am pornit reticent, insa dupa prima discutie cu owner-ul companiei am decis sa pregatim compania pentru digitalizare impreuna. Extrem de multumit pentru livrabile, termenul a fost respectat si calitatea documentatiei superioara.Recomand cu mare incredere serviciile si mai ales oamenii din echipa.
Anahita F
Anahita F
Client GBD
"Vă mulțumesc foarte mult pentru munca minunata depusa. Suntem foarte mulțumiți de rezultat și suntem fericiți că am apelat la voi. Sunteti o echipa de exceptie, livrare in termen si calitate net superioara. ""
ro_RO