Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Imbunatateste eficienta afacerii tale

Auditul operational inseamna o evaluare generala a activitatii, politicilor, procedurilor, proceselor, calitatii managementului, eficienta metodelor si functionarea companiei in ansamblu.

Managementul se concentreaza pe initiative si provocari care influenteaza modelele de operare a activitatii prin procesele afacerii:  gestionarea mediului, excelenta operationala, optimizarea proceselor, offshoring, mobilitatea resursei umane, inovatie si cloud computing. 

Auditul operational este cel mai eficient instrument de remodelare a proceselor interne ale companiei  si de crestere a performantei acesteia.  

Elaboram si definim planul de audit

Vom analiza tendintele actuale si emergente ale companiei, indiferent de sectorul industriei in care activeaza, oferind un tablou de bord pentru o urmarire operationala excelenta a afacerii. Auditul operational joaca un rol important in afacerea ta, dincolo de cash-flow, conformitate si controale interne. Prin diferite metode, instrumente si abilitati ale Echipe Grow Business Romania ofera metode si instrumente avansate de colectare si   analiza a  informatiilor din activitatea operationala.  Identificam astfel expunerile la risc ale sectorului operational si dezvoltam solutii pentru imbunatatirea performantei operationale a activitatilor, proceselor si/sau resurselor desfasurate in intreaga companie.

// Suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări 24/7

AI NEVOIE DE CONSULTANTA PENTRU AFACEREA TA?

Testimoniale

Neculai B
Neculai B
Client GBD
"Cu Anca lucrez de peste 15 ani, cu ajutorul ei am crescut compania mea, fiind un foarte bun profesionist si strateg. La inceput am lucrat cu ea ca si angajat in sistemul financiar bancar, iar cand si-a infiintat conceptul am apelat la serviciile echipei ei fara sa stau pe ganduri."
Diana A.
Diana A.
Client GBD
"Comunicare foarte buna cu intreaga echipa. Ni s-au livrat etape clare, termene limită și acestea au fost respectate. Atat Anca cat si echipa ei au dat dovada de gasirea de solutii la problemele identificate, cu costuri bune si implementare rapida. Vom mai aplea, cu siguranta la serviciile echipei atunci cand vom avea nevoie."
Cristian I.
Cristian I.
Manager of Company
Cautam de multa vreme un concept ce sa integreze mai multe servicii, iar cautand pe internet am descoperit site-ul Grow Business. Initial am pornit reticent, insa dupa prima discutie cu owner-ul companiei am decis sa pregatim compania pentru digitalizare impreuna. Extrem de multumit pentru livrabile, termenul a fost respectat si calitatea documentatiei superioara.Recomand cu mare incredere serviciile si mai ales oamenii din echipa.
Anahita F
Anahita F
Client GBD
"Vă mulțumesc foarte mult pentru munca minunata depusa. Suntem foarte mulțumiți de rezultat și suntem fericiți că am apelat la voi. Sunteti o echipa de exceptie, livrare in termen si calitate net superioara. ""
ro_RO